Menu okolicznościowe

ZUPY:
• ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM 10 ZŁ/PORCJA
• ZUPA POMIDOROWA Z DOMOWYM MAKARONEM 11 ZŁ/PORCJA
• ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI I SEREM 12 ZŁ/PORCJA
• KREM Z POMIDORÓW 12 ZŁ/PORCJA
• KREM Z PIECZAREK 12 ZŁ/PORCJA
• KREM Z ZIEMNIAKÓW Z BOCZKIEM I SZCZYPIORKIEM 11 ZŁ/PORCJA
• KREM CHRZANOWY 12 ZŁ /PORCJA
MIĘSA:
• ROLADA WOŁOWA 23 ZŁ/SZT
• ROLADA WIEPRZOWA 17 ZŁ/SZT
• UDKO Z KACZKI 20 ZŁ/SZT
• UDKO Z KURCZAKA 10 ZŁ/SZT
• UDKO Z KURCZAKA FASZEROWANE 15 ZŁ/SZT
• FILET Z KURCZAKA GRILLOWANY 15 ZŁ/SZT
• DE VOLAILLE 16 ZŁ/SZT
• ROLADKA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM 18 ZŁ/SZT
• ROLADKA DROBIOWA Z PIECZARKAMI I SEREM 18 ZŁ/SZT
• KOTLET Z PIERSI KURCZAKA PANIEROWANY 16 ZŁ/SZT
• FILET Z PIERSI KURCZAKA W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH 17 ZŁ/SZT
• SZWAJCAR 18 ZŁ/SZT
• KOTLET SCHABOWY 13 ZŁ/SZT
• KOTLET SCHABOWY Z PIECZARKAMI I SEREM 15 ZŁ/SZT
• NUGGETSY 12 ZŁ/SZT
• PIECZEŃ Z KARCZKU 16 ZŁ/SZT
• GOLONKO 20 ZŁ/SZT
• POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE Z ZIELONEGO PIEPRZU 22 ZŁ/PORCJA
RYBY:
• PSTRĄG GRILLOWANY 20 ZŁ/SZT
• PSTRĄG WĘDZONY 25 ZŁ/SZT
• FILET Z DORSZA 18 ZŁ/PORCJA
• FILET Z MINTAJA 15 ZŁ/PORCJA
DODATKI:
• ZIEMNIAKI Z WODY Z KOPERKIEM 4 ZŁ/OSOBA
• ZIEMNIAKI PIECZONE 4 ZŁ/OSOBA
• ZIEMNIAKI PUREE 4 ZŁ /OSOBA
• FRYTKI 5 ZŁ/OSOBA
• KLUSKI ŚLĄSKIE (8 SZT) 5 ZŁ/OSOBA
• KLUSKI TARTE (8 SZT) 5 ZŁ/OSOBA
• SURÓWKA COLESŁAW 5 ZŁ/OSOBA
• SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY 5 ZŁ/OSOBA
• SURÓWKA SEZONOWA 5 ZŁ/OSOBA
• SURÓWKA Z MARCHEWKI NA SŁODKO 5 ZŁ/OSOBA
• KAPUSTA MODRA 6 ZŁ/OSOBA
• KAPUSTA ZASMAŻANA 6 ZŁ/OSOBA
ZIMNA PŁYTA:
• DESKA MIĘS I WĘDLIN WŁASNEGO WYROBU 15 ZŁ /OSOBA
• DESKA SERÓW 10 ZŁ/OSOBA
• SMALEC + OGÓRKI KISZONE 3 ZŁ/OSOBA
• GALERT 5 ZŁ/OSOBA
• TYMBALIKI DROBIOWE 5 ZŁ/OSOBA
• SZYNKA W GALARECIE 5 ZŁ/OSOBA
• OZORKI W SOSIE CHRZANOWYM 7 ZŁ/OSOBA
• RYBA PO GRECKU 5 ZŁ/OSOBA
• ŚLEDZIE W SOSIE ŚMIETANOWO-KOPERKOWYM 5 ZŁ/OSOBA
• ŚLEDZIE W OLEJU 5 ZŁ/OSOBA
• RYBA OPIEKANA W ZALEWIE OCTOWEJ 5 ZŁ/OSOBA
• FILET Z KURCZAKA W ZALEWIE OCTOWEJ 7 ZŁ/OSOBA
• ROLADKA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM 6 ZŁ/OSOBA
• JAJKA W SOSIE TATARSKIM 5 ZŁ/OSOBA
• JAJKA FASZEROWANE PSTRĄGIEM WĘDZONYM 6 ZŁ/OSOBA
• JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI 4 ZŁ/OSOBA
• SZAŁOT ŚLĄSKI 5 ZŁ/OSOBA
• SAŁATKA GYROS 6 ZŁ/OSOBA
• SAŁATKA RYŻOWA Z KURCZAKIEM I SŁONECZNIKIEM 6 ZŁ/OSOBA
• SAŁATKA TORTELLINI 6 ZŁ/OSOBA
• SAŁATKA GRECKA 5 ZŁ/OSOBA
• PRZEKĄSKI (KORECZKI DROBIOWE,ŚLIWKA W BOCZKU, MINI HOT-DOGI, KRAKERSY Z BOCZKIEM) 5ZŁ/OSOBA
• PIECZYWO
• MASŁO
KOLACJA:
• BOGRACZ 14 ZŁ /PORCJA
• ŻUREK ŚLĄSKI 12 ZŁ /PORCJA
• STROGONOW 16 ZŁ /PORCJA
• ZUPA GULASZOWA 15 ZŁ /PORCJA
• BARSZCZ CZERWONY DO ZAPICIA 8 ZŁ/PORCJA
• BARSZCZ CZERWONY Z KROKIETEM LUB PASZTECIKIEM 15 ZŁ/PORCJA
DANIA WEGETARIAŃSKIE:
• CUKINIA FASZEROWANA RYŻEM I WARZYWAMI 20 ZŁ/PORCJA
• PAPRYKA FASZEROWANA RYŻEM I WARZYWAMI W SOSIE POMIDOROWYM 20 ZŁ/PORCJA
• KOTLECIKI WARZYWNE Z BUKIETEM WARZYW 20 ZŁ/PORCJA
• MAKARON W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM 18 ZŁ/PORCJA
• MAKARON W SOSIE ŚMIETANOWO-SZPINAKOWYM 18 ZŁ/PORCJA

REALIZUJEMY RÓWNIEŻ INDYWIDUALNE ŻYCZENIA KLIENTA.