Koryta mięsne


KORYTO ŚLĄSKIE (5-10 OSÓB) 400 ZŁ

• 10 ROLAD WOŁOWYCH                                                                                
• 100 KLUSEK ŚLĄSKICH
• 2 KG KAPUSTY CZERWONEJ
• SOS PIECZENIOWY

KORYTO SWOJSKIE (10-15 OSÓB) 530 ZŁ
• 5 ROLAD WOŁOWYCH
• OK. 1,5 KG PIECZENI Z KARCZKU (W CAŁOŚCI)
• 5 KOTLETÓW SCHABOWYCH
• 100 KLUSEK ŚLĄSKICH
• 1 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 1 KG KAPUSTY CZERWONEJ
• 1 KG KAPUSTY ZASMAŻANEJ
• SOS PIECZENIOWY

KORYTO DROBIOWE (10-15 OSÓB) 450 ZŁ
• 7 DE VOLAILLE
• 6 GRILLOWANYCH FILETÓW Z KURCZAKA
• 7 SZASZŁYKÓW DROBIOWYCH
• 2 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 1 KG SURÓWKI COLESŁAW
• 1 KG KAPUSTY ZASMAŻANEJ

KORYTO FIRMOWE (15-20 OSÓB) 580 ZŁ
• 5 ROLAD WOŁOWYCH
• 5 DE VOLAILLE
• OK. 1,5 KG PIECZENI Z KARCZKU (W CAŁOŚCI)
• 5 PORCJI NUGGETSÓW
• 100 KLUSEK ŚLĄSKICH
• 1 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 1 KG KAPUSTY CZERWONEJ
• 1 KG SURÓWKI COLESŁAW
• SOS PIECZENIOWY

KORYTO RODZINNE (10-15 OSÓB) 500 ZŁ
• 7 KOTLETÓW SCHABOWYCH Z PIECZARKAMI
• 7 SZASZŁYKÓW
• 6 SAKIEWEK ZE SZPINAKIEM 
• 2 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 1 KG KAPUSTY ZASMAŻANEJ
• 1 KG SURÓWKI COLESŁAW

KORYTA NALEŻY ZAMAWIAĆ Z MIN. 3 DNIOWYM WYPRZEDZENIEM.
KAUCJA ZWROTNA NA KORYTO WYNOSI 150 ZŁ.