Koryta mięsne

KORYTO ŚLĄSKIE (5-10 OSÓB) 300 ZŁ
• 5 ROLAD WOŁOWYCH                                                                                
• 5 ROLAD WIEPRZOWYCH
• 100 KLUSEK ŚLĄSKICH
• 2 KG KAPUSTY CZERWONEJ
• SOS PIECZENIOWY

KORYTO SWOJSKIE (10-15 OSÓB) 450 ZŁ
• 5 ROLAD WOŁOWYCH
• OK. 1,5 KG PIECZENI Z KARCZKU (W CAŁOŚCI)
• 5 KOTLETÓW SCHABOWYCH
• 100 KLUSEK ŚLĄSKICH
• 1 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 1 KG KAPUSTY CZERWONEJ
• 1 KG KAPUSTY ZASMAŻANEJ
• SOS PIECZENIOWY

KORYTO DROBIOWE (5-10 OSÓB) 350 ZŁ
• 5 DE VOLAILLE
• 5 UDEK Z KURCZAKA
• 5 GRILLOWANYCH FILETÓW Z KURCZAKA
• 2 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 1 KG SURÓWKI COLESŁAW
• 1 KG KAPUSTY ZASMAŻANEJ

KORYTO FIRMOWE (10-15 OSÓB) 450 ZŁ
• 5 ROLAD WIEPRZOWYCH
• 5 DE VOLAILLE
• OK. 1,5 KG PIECZENI Z KARCZKU (W CAŁOŚCI)
• 100 KLUSEK ŚLĄSKICH
• 1 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 1 KG KAPUSTY CZERWONEJ
• 1 KG SURÓWKI COLESŁAW
• SOS PIECZENIOWY

KORYTO RODZINNE (10-15 OSÓB) 450 ZŁ
• 5 KOTLETÓW SCHABOWYCH Z PIECZARKAMI
• 5 SZASZŁYKÓW
• 5 UDEK Z KURCZAKA
• 5 PORCJI KARCZKU Z PATELNI
• 3 KG ZIEMNIAKÓW ZAPIEKANYCH
• 2 KG KAPUSTY ZASMAŻANEJ
• 1 KG SURÓWKI COLESŁAW

KORYTA NALEŻY ZAMAWIAĆ Z MIN. 3 DNIOWYM WYPRZEDZENIEM.
KAUCJA ZWROTNA NA KORYTO WYNOSI 150 ZŁ.